Integrale Genezing Individueel

Ware transformatie is mogelijk

Heb jij al wat behandelingen elders gehad en is er maar weinig dat jou echt verder helpt?
Vaak wordt er in de gezondheidszorg teveel de nadruk gelegd op de ziekte, het symptoom of de klachten.  Het ontbreekt vaak aan een diepgaand contact waarin jij je als mens volledig open en kwetsbaar kan opstellen, zodat de pijn en wonden eindelijk kunnen genezen.
In mijn praktijk zie ik vaak terug dat stressoren in het dagelijks leven, klachten en patronen direct in verbinding staan met een diepere laag van mensen hun wezen. Echter blijft het intermenselijke contact waarbij er op wenselijk niveau verbinding wordt gemaakt vaak uit bij de reguliere gezondheidszorg. Voel jij ook dat je daadwerkelijk verbinding wil maken met jezelf en je omgeving op een diepere manier dan je momenteel ervaart?  Gun jezelf liefde en zet de stap naar innerlijke vrijheid en gezondheid; bekwaam jezelf in het menszijn. 

 

Geïnteresseerd in een intakegesprek?
Klik op de volgende link voor het maken van een afspraak:

 

Main services, sound healing, klankschaalmassage, klankschaal, yoga, muay thai, kickboks voor bedrijven, kickbox bedrijven, rots en watertraining, service, maatschappelijke dienstverlening

 

 

 

Een integrale vorm van gezondheid en genezing Veel gezondheidscentrums en hulpverleningsorganisaties zijn gefragmenteerd.
Ik biedt een integrale vorm van gezondheid op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Er wordt gekeken naar jou als individu en wat jij op een bepaald moment nodig hebt. Naast de focus op genezing en heelwording krijg je handvatten en effectieve oefeningen mee die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Dit zorgt ervoor dat je ziektes kan voorkomen door preventief aan je gezondheid te werken en zelf de regie te nemen.
Dit bespaard een hoop tijd, geld en energie die normaliter aan onderzoeken, diagnostiek en medicatie worden besteedt. Daarnaast krijg je kennis, emotionele gezondheidszorg en psycho-educatie die op jou is afgestemd zodat jij je als uniek mens zo goed mogelijk kan manifesteren.  Het integrale aspect bestaat uit een netwerk van alternatieve genezers die elkaar complimenteren omdat ieder zijn eigen expertise heeft en indien nodig de overdracht een mooie aanvulling is op de behandelingen. 

 

Menszijn

 

 

klankschaal en fysieke massages

Alle emoties en spanningen die je ervaart worden in het lichaam opgeslagen. Het lichaam is direct verbonden met het onderbewustzijn. Door lichamelijke aanraking en reiniging van de weefsels, spieren en organen kan de homeostase tussen lichaam en geest zich herstellen.
Een klankschaalmassage is gericht op de geest en is heilzaam voor de afvoering van afvalstoffen en bevrijdt je van disfunctionele patronen die in jouw lichaam en energieveld zijn opgeslagen.


Je komt in een ander bewustzijnstoestand terecht waardoor verandering, genezing en transformatie mogelijk wordt. Dit komt omdat je tijdelijk de controle kan loslaten en bepaalde overtuigingen,  blokkade’s en onrust plaats kunnen maken voor een dieper contact met je ware natuur.
Door regelmatig een behandeling te ondergaan zal je bewustzijn verruimen; dit is zeer heilzaam aangezien dit de essentie is van vrijheid en inzicht in jezelf.
blokkade’s en onrust plaats kunnen maken voor een dieper contact met je ware natuur.
Een combinatie van klank en fysieke massage zorgt voor een diepe ontspanning en energetische reiniging. 

 

Alternatieve genezing

 

Magnetiseren

De reguliere gezondheidszorg is zich vaak niet bewust van de ware oorzaak van ziekten, blokkades en kwalen. Bij integrale genezing wordt getracht de oorzaak te achterhalen en hier bewustzijn op te krijgen, zodat ware genezing en voorkoming van ziekte mogelijk wordt.
De mens en bepaalde klachten worden bekeken vanuit een breder en integraal perspectief.
Magnetiseren is een manier om ziekte en onverklaarbare klachten uit het lichaam en energieveld te ‘reinigen’. Het uitgangspunt is dat veel ziekte hun oorzaak hebben in een bepaalde laag van het lichaam waarin het wordt opgeslagen. Door het magnetiseren kan deze laag en structuur van het lichaam weer worden recht gestreken. Door de geblokkeerde energie te laten stromen krijgt men een verbetering van de klachten. 

 

Wat is magnetiseren 

Magnetiseren is een bijzondere vorm van genezing en gezondheidsbevordering.
Door handoplegging en ‘strijken’ boven het lichaam stuur ik de energie naar de juiste plekken, wordt het zelfgenezendvermogen gestimuleerd en energie opgewekt. Een bijzonder gegeven is dat klachten vaak verdwijnen dankzij de helende manier van het werken met energie.
Als magnetiseur voorzie ik het lichaam van nieuwe energie, en haal ik blokkades weg in geheel het energiestelsel, chakra’s en aura.

 

 

Wat levert een individuele behandeling op

-Je krijgt meer inzicht en bevrijding van patronen 

-Bevorderen van levenskwaliteit en vitaliteit

-Beter contact met jezelf en je lichaam, subtiel leren voelen 

-Loskomen van trauma’s en blokkades

-Toename van Bewustzijn


-Levensenergie gaat beter stromen 

-Je krijgt integrale hulp; breed aanbodt en mogelijkheid tot doorverwijzing 

-Een breedt netwerk en ervaring op het gebied van genezing, gezondheid en menszijn 

-Je voelt je opgeladen en ontspannen tijdens en na een behandeling,

-Je voelt je als nieuw door de toename van levensenergie en afname van blokkades

 

Keuze uit verschillende behandelingen

 

 Klankbehandeling                                                    Magnetiseren                                                               Massage
Een klankbehandeling bestaat                          Een krachtige energetische                             Diverse Oosterse en Westerse
voornamelijk uit een klankschaal-                   behandeling waarbij je lichaam,                    massages die de welzijn van lichaam
massage.  Ik geef ook DUO sessies.                  geest en gedachten helder worden               en geest bevorderen. Het brengt je
Heerlijk ontspannen met z`n tweën!               zodat de rust, balans en verbinding              in contact met je lichaam en het
ontstaat met jezelf en je omgeving                   met jezelf  wordt verbeterd.                            stimuleert zelfgenezend vermogen

Prijsindicatie: 60 minuten €75,-                       60 minuten €75,-                                                     60 minuten: €60,-
Duo behandeling of groep:
1,3 a 2 uur €160,-

Een volledige behandeling duurt 1,3 a 2 uur en kost €120,-
Tijdens een volledige behandeling krijg je persoonlijk afgestemde begeleiding en coaching. Ook krijg je handvaten en effectieve oefeningen mee die je zelf in je dagelijks leven kunt toepassen,waardoor je grote stappen zet in je persoonlijke ontwikkeling.

Een sessie als Cadeau

Vaak vinden vriendinnen het leuk om samen te komen voor een klankschaalmassage,  Ook is het mogelijk om als liefdes partners of moeder en dochter een Duo behandeling te boeken!
Heb je een leuke vriendengroep, collega’s of jou gezin die je een cadeau wil doen?
Beleef dan samen deze bijzondere ervaring. Je kunt ook een gift geven die bestaat uit een sessie massage of magnetiseren. 

 

Main services, sound healing, klankschaalmassage, klankschaal, yoga, muay thai, kickboks voor bedrijven, kickbox bedrijven, rots en watertraining, service, maatschappelijke dienstverlening

 

 

De effectiviteit

De effectiviteit van het werken met klank en vibratie is dat de harmoniserende trillingen worden opgenomen door het lichaam. Ons lichaam bestaat voor 80 procent uit water. Het water verspreidt de harmonieuse trillingen naar alle cellen,organen en weefsels. Hierdoor ontstaat verjonging en gezondheid. Alles stress, angsten en blokkades kunnen langzaam worden losgelaten door een nieuw scala aan positieve indrukken die middels de trillingen op het lichaam worden overgebracht.

Grote transformatie en diepgaande genezing is een proces dat na regelmatig en consistente behandeling plaatsvindt. Door de behandeling regelmatig te ondergaan, kan heel je systeem meer ontspannen en kom je geleidelijk aan steeds een laagje dieper in contact met jezelf. Ik gebruik hiervoor het metafoor ‘het pellen van een ui’; er worden laagjes weggehaald en je komt dichterbij de kern.

 

healing

 Kristallen Stemvork als genezingstool

 

 

 

Reviews

Benthe:
zeer ontspannen, ik was even helemaal weg en het voelde heerlijk”.

Caroline:
Ik begon mijn week goed na een klankschaalmassage, het effect is duidelijk merkbaar”.

Marissa:
”Wat vind ik van Maindrian als mens en genezer:

– Maindrian gedraagt zich professioneel.
– Hij is gepassioneerd in wat hij doet.
– Hij kijkt naar jou als individu wat jij op dat moment nodig hebt.
– Hij geeft je handvaten en effectieve oefeningen mee die je zelf in je dagelijks leven kunt toepassen.
– Het is effectief voor je zelfontwikkeling.
– Het werkt heerlijk ontspannend.
– Hij neemt jou hulpvraag en jou als persoon serieus.
– Hij heeft een fijne en mooie energie.
– Als je na de sessie behoefte hebt aan contact voor o.a vragen of om iets te delen  is dit mogelijk.”

 

 

Praktijk in Amsterdam Noord

Soundhealing Amsterdam

Een intake boeken:

Voor maken van een intakeafspraak kan je gemakkelijk terecht op onze contactpagina.
De behandelingen geef ik in mijn praktijkruimte in Amsterdam, adres: Buiksloterbreek 32, 1034 XC.
Ook geef ik behandelingen in Hoorn, adres: Gildenweg 2, 1695 GD Blokker