Stichting humanitair cultureel erfgoed

Main Services is bezig met het opzetten van een stichting, een gedeelte van de opbrengsten van de diensten die worden geleverd zullen gaan naar de stichting.

Stichting humanitair cultureel erfgoed

Omschrijving: 

De visie van de stichting is dat het cultureel erfgoed ons anker is in de tijd van de menselijke geschiedenis.
De kracht van het cultureel erfgoed is dat het ons verhalen verteld over wie we in het verleden waren, wie we op dit moment zijn en wie we in de toekomst zouden kunnen worden. 

Het is nu belangrijker dan ooit om de levenswijze en kennis van de megalithische beschavingen te achterhalen en te integreren in ons dagelijks leven. Aangezien onze huidige civilisatie langzaam aan het afbrokkelen is, hebben we een kompas nodig die ons de weg wijst naar een nieuwe wereld.

 

shamans

 

Cultureel erfgoed geeft betekenis aan het universele mens-zijn. De stichting erkent de impact van klimaatverandering op cultureel erfgoed bovenal als een urgente mensenrechtenkwestie.  De missie van de stichting is om het cultureel erfgoed te beschermen en haar kennis te integreren in het dagelijks leven.  Dit wil ik mogelijk maken door reizen te organiseren naar verschillende megalithische plekken om ons te laten inspireren en initiëren in een nieuwe manier van samenleven. 

De visie van de stichting: om een duidelijke koers te varen dient de mensheid kennis te hebben waar zij vandaan komt.
Met de stichting wil ik een bijdrage leveren aan menselijker maken van de samenleving en de nodige maatregelen nemen om de klimaatveranderingen tegen te gaan ter bescherming van dit anker. 

 

De stichting organiseert evenementen om geld in te zamelen om af te reizen naar de heilige plekken.
De kennis die wordt vergaard zal worden gepubliceerd en gepresenteerd.
Indien je bent geïnteresseerd in het deelnemen aan de reizen, het leveren aan een bijdragen of participeren aan te stichting, neem dan contact op.

Main services, sound healing, klankschaalmassage, klankschaal, yoga, muay thai, kickboks voor bedrijven, kickbox bedrijven, rots en watertraining, service, maatschappelijke dienstverlening